За нас

Добре дошли в сладкарско ателие „Сладък дом“ – изпълнено с аромат на прясно изпечени сладкиши, шоколад, ванилия, канела и какао. Как да устои и да не „влезе“ човек?

„Сладък дом“ е домът на бутиковите домашно приготвени торти, бисквити и кексчета. Създадохме го, за да приютим в него желанието да създаваме вкусни десерти, радост, емоции и прекрасни спомени. В ателието работим ние, семейство Ирена и Роман Михайлови, непрекъснато вдъхновявани от дъщеря ни – Божана, която е истинската причина за приключенията ни в света на сладкарството.

Ние можем да направим за Вас и Вашия празник – детски, сватбени торти, торти, брандирани сладки за фирменото Ви парти, торти за различни Ваши специални поводи, както и без повод – просто, за да изненадате някого. Дизайнът на нашите изделия може да бъде изцяло Ваша идея с персонализирано желание и модел, за да направим празника Ви още по-специален и уникален.

Допълнението от декорирани бисквитки или кексчета би било идеален завършек на празника Ви.

Всички продукти приготвяме и декорираме основано и преди всичко с любов, защото вярваме, че любовта се предава с храната!

Благодарим Ви, че дойдохте в нашия „Сладък дом“, заповядайте настанете се удобно и да ви е сладко!